AW-307257681
top of page
Grootmoeder
Senior paar knuffelen

Begeleiding bij
Nalatenschap

In mijn werkzaamheden als levensexecuteur en executeur kom ik regelmatig situaties tegen waarin nabestaanden vastlopen in het afwikkelen van de nalatenschap van een dierbare.

De emoties die hiermee gepaard gaan, kunnen de onderlinge verhoudingen (tijdelijk) op scherp zetten en de voortgang wordt belemmerd.  Hoe voer je een testament uit en zorg je ervoor dat iedereen krijgt waar hij/zij recht op heeft?

Dat is geen eenvoudige klus. In kwesties waar u zelf niet uitkomt, bied ik als mediator de ruimte voor alle betrokken partijen om oplossingen te vinden waar iedereen zich in kan vinden en de familieverhoudingen zoveel mogelijk behouden blijven.

 

Een mediation is geslaagd als alle partijen weer op een goede manier verder kunnen na het overlijden van een dierbare en de nalatenschap naar tevredenheid kan worden afgewikkeld.

Marion Hermans

Uw mediator bij conflicten tussen familieleden.

Voor print-9183 (2).jpg

Nalatenschapsmediation

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek geef ik uitleg over mijn werkwijze en maak ik een inschatting van de kosten. Een eerste kennismaking duurt een half uur. Tijdens dit gesprek is er de gelegenheid om vragen te stellen. Een kennismaking kan bijna altijd op korte termijn, binnen een week, na het eerste telefonisch contact worden gepland.

bottom of page