AW-307257681
top of page
Grootmoeder
Voor web-9259 (2).jpg

Over mij

Als oprichter en bestuurder van Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam adviseer ik cliënten bij het opstellen van hun wensen in een testament en levenstestament. Tevens treed ik op als gevolmachtigde en/of als executeur. Hierin komen regelmatig familiekwesties aan de orde waarbij men elkaar niet (meer) kan vinden op het gebied van familierelaties.

Mijn passie om mensen te helpen in complexe familiekwesties heeft ertoe geleid dat ik diverse opleidingen heb gevolgd op het gebied van executele, levensexecutele en mediation.

In mijn rol als procesbegeleider help ik partijen naar het zoeken van een gezamenlijk gedragen oplossing. Als dit lukt, blijven de familierelaties behouden en kan men weer op een goede manier verder als familie en als het bijvoorbeeld gaat om kwesties rondom een nalatenschap kan de afwikkeling van een testament of het uitvoeren van de wensen als gevolmachtigde in een levenstestament worden uitgevoerd zoals is vastgelegd. 

Een win-win situatie!

Logo wit circle.png

GRATIS KENNISMAKING

Tijdens een gratis en vrijblijvend informatiegesprek geef ik uitleg over mijn werkwijze en maak ik een inschatting van de kosten. Een eerste kennismaking duurt een half uur. Tijdens dit gesprek is er de gelegenheid om vragen te stellen. Een kennismakingsgesprek kan bijna altijd op korte termijn, binnen een week, na het eerste telefonisch contact worden gepland.

bottom of page